Post by lanjeminacul on Mar 7, 2022 3:29:28 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Magic Tiles 3 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Magic Tiles 3 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ oszukiwać kod więcej primogemów ▞▞▞
▞▞▞ Magic Tiles 3 2022 version ▞▞▞
PC, ANDROID, IOS. Wydziwianie CHEATS - HACKS MAGIC TILES 3 MUSIC. Instrukcja wideo. Tags. PLATFORMS STRATEGY LOGIC RACING SPORTS ADVENTURES CASUAL ARCADE
Magic Tiles 3 সংগীত tusi
Super mi się podoba tylko mi nie wy hodzi jest zaszpkie ale to nie ważne.🇯🇵👸💖🤗😗😗😗
Grałem i umarłem w piosence, i kliknąłem obejrzyj reklamę, aby grać dalej, i powiedział „brak dostępnych reklam”, więc umarłem, a potem była reklama!😠
Cat Dog Magic Tiles for Android - APK Download
piosenki to podróby np xxxtentaciona tego sie nie szanuje
Uwielbiam to, że mogę słuchać muzyki podczas gry, a podczas gry nie potrzebuję Wi-Fi. Myślą, że potrzebuję Wi-Fi tylko do reklam. Myślę też, że powinni dodać więcej piosenek. Szukam piosenek, a tych, które lubię, nie ma, a jeśli są, to są VIP! ☆☆☆☆.
Za dużo reklam, wyświetlają się nawet, gdy nie dadzą żadnych zysków, których gracz nie chciał. Poza tym, że trzeba wiedzieć, że dowiedziałam się, po czym nie ma grać notorycznie łapało mi klawisze po lewej stronie, nie wiem czego wynika, 30 razy próbam przechodzi poziom i maksymalna wytrzymałam...
Magic Tiles 3 Music vny
Zagraj w Magic Tiles 3 na smartfonie już teraz! Jest to niezwykła gra muzyczna z doskonałą rozgrywką, w której można ćwiczyć grę na pianinie i cieszyć się
Jest tak niesamowity i tak uzależniający, że go uwielbiam, a jedyne, co chciałbym ulepszyć, to to, że mógłbym go odtwarzać w każdej sekundzie mojego życia. Ma świetną muzykę i świetne beaty Mam obsesję
Nie polecam gry
To świetna gra, ale ilość reklam, które musisz obejrzeć, żeby zagrać, jest szalona. Gdyby nie było tak wielu reklam, byłoby to wspaniałe doświadczenie.
Gra jest 5/5 i nie zacina się poprostu, jeśli masz słabe telefony lub coś innego innego, i to jest inny sposób, w jaki ludzie mogą na tej grze zarabiać. Polecam bo jest to gra w której oczy to mózg
Nom taka jaka jest XD
magia
Naprawdę podoba mi się ta aplikacja, naprawdę lubię grać w tę grę na wycieczkach drogowych, a nawet jeśli są reklamy, po prostu polecam umieścić ją w trybie samolotowym. Chciałbym tylko powiedzieć, że podoba mi się ta gra i jest bardzo przyjemna i prosta
Gra jest dość fajna ale jest kilka wad np. to że jest za dużo reklam i że te piosenki nie są oryginalne.
Gra całkiem fajna ale za dużo reklam.
Muzyka ; Magic Tiles 3. Ping the tiles to chase the rhythm of hottest songs ; Piano Music Go-EDM Piano Games. 2021 Fun Piano Music Game with Edm
Czeba było aktualizować a napoczontku była awaria zabardzo ih poniosło.
Disney Frozen Free Fall Teka-teki rzk
Fajne, ale ludzie mają złe telefony ,bardzo fajna gra tylko reklamy
Myślałem, że to twoja lepsza gra, ale dałem jej dwie gwiazdki, bo to była reklama i nie podoba mi się to, więc jeśli obwiniasz mnie, że tylko puściłem reklamę, reklama nie jest dla ciebie świetna, twoje oczy będą zranione przy telewizorze lub telefonie, więc po prostu graj na zewnątrz, jeśli chcesz
Doprawdy wykonał zaintrygował mnie fakt, iż piosenkę „Beliver” zespołu Imagine Dragons wykorzystano do wykonania remiksu. Jest to godna skarcenia niedogodności. Dziękuję.
To świetna aplikacja, uwielbiam grać w tę grę, nie mam nic przeciwko reklamom, że skończy się za sekundę, fajna robota!
Jaki dziwny klon gry Piano Tiles...
Naprawdę lubię wszystkie piosenki i jak fajnie jest je grać, ale jedyną rzeczą, której w tym nie lubię, jest to, że wszystko, co przegapię jedną nutę, otrzymuję reklamę, a czasami dostaję ją niespodziewanie.
3 gwiazdki, ponieważ jest to fajna gra, ale nie pozwoli mi odblokować żadnych piosenek, ale 2 i to naprawdę jest do bani
Jest wiele reklam, nie byłby to duży problem, ale każda z nich trwa około minuty.
Rozumiem, że musisz umieścić reklamy w swojej grze, aby zarabiać pieniądze, ale człowieku... reklama po każdym kliknięciu - za każdym razem, gdy ponownie uruchamiam poziom, muszę oglądać reklamę. A jako ktoś, kto nie jest zbyt dobry w tej grze, bardzo często muszę ich oglądać. Inaczej dobra gra.
Zabawna gra miałaby 4 lub 5 gwiazdek, gdyby nie miliard reklam, które trzeba oglądać w kółko. VIP, który nie otrzymuje reklam, jest nieco przesadzony w przypadku „tygodniowej” subskrypcji.
Spk apka
Gra fajna, główna z sentymentu do Piano Tales, ale! „Darmowe” piosenki są chyba tylko dwie, żeby dobrze zagrać-reklama. Piosenki super, znane, modne, szkoda tylko, że gracz nie może narzucać rytmu, gra rytmem i tempem wymuszany był w ostatnim czasie, gdy kończyło się tym, że piosenka śpiewała a klika się albo przegrywała. W dodatku odcinamy nowy zaraz po zdobyciu 3 koron? To żart i to żart nie śmieszny.
Reklamy reklamy i reklamy ale to jest glupie
Fajna reklama... Gra taka, że bo jestem hejterem towaru, jaka naprawdę gra taka se mam takie lepsze Xd
To zabawne, ale za każdym razem, gdy walczę z kimś, często opóźnia się lub powoduje usterki, powodując zawieszanie się ekranu i automatyczne przegrywanie. Reklamy są oczywiście irytujące, ale większość gier ma reklamy, więc nie jest to ogromny problem; Rozumiem, że gra musi skądś czerpać pieniądze. Poza usterkami jest to naprawdę fajna gra.
Magic Jump: EDM Ball Dancing ... Magic Ball Tiles beat Hop EDM Run ... Unikalne sceny gry zmieszane z dźwiękami muzyki.
2lepsza gówniane przechodzenie czeka się pięć minut żeby zagrać w tą samą piosenkę🤬. piosenki piosenki nie działają w skandal ale piosenki fajne i mają duże flow🙃.
Magic Tiles 3 - kolejna gra o ,,magicznym pianinie" [Android]...
Piosenki są fajne, ale za dużo reklam. I nie piszcie, że wystarczy internet, bo potrzeba internetu, żeby móc reklamować, internetu piosenkę(których jest w grze z 10 000 a na koniec móc przechodzić nową piosenkę. Jak już się obejrzy reklamę, to gra się fajnie, tylko szkoda , że 2/5 swojego czasu muszę poświęcić na reklamy. Twórcy Proszę, nie pszesadzajcie, bo widzę, że Wam odbiło się na punkcie punktów, a to się nie przekłada na jakość gry. Niech wszystko będzie w programie, gdy do pobieram.
To niesamowita gra i rozumiem reklamy, ale zmuszanie ich do oglądania w dodatku do każdej piosenki, a pomiędzy utworami może trochę to stonować.
To bardzo fajna gra i moja jedyna skarga to duża ilość reklam
Magic Tiles 3 Musik ljlp
Launcher iOS 13 bez reklam APK 3.3.3
Kk
ta gra jest trochę dziwna bo wszyscy myślą, że jest za darmo ale np. za kształt ciebie płaci się 23,99a niektóre są za darmo ale nie polecają 3 bo się opłaca pewnie gdy braliście piosenkę do słyszeliście dzwiek pieniędzy to nie są gwiazdki tylko polski hajs