Post by lanjeminacul on Mar 7, 2022 3:45:07 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Block Tank Wars 2 Premium ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Block Tank Wars 2 Premium IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mnoho výdrž hack ▞▞▞
▞▞▞ Block Tank Wars 2 Premium 2022 version ▞▞▞
Můžete přidat další úrovně
👍
Úžasná hra. S hrou jsem ale skončil. Můžeme získat více světových?
Dobré ovládání při hraní, ne tak dobré ovládání na velkých zařízeních a lehce návykové
coolapp
Bez reklam je hra mnohem lepší.
Velmi děsivé, mohu porazit všechny fáze za pouhé 4 dny s nejlepším upgradem plné nádrže.
Mohlo by to být docela zábavné a vypadá to dobře, ale ovládání je velmi nekonzistentní a snižuje zážitek
Очень большие проблемы с балансировкой сложности. Бонусы на поле скучные, все кроме ремонта бесполезны после половины игры. Если бы игру покупал, то было бы две звезды Игра скучновата.
Dobrá zábavná hra :-) jakmile získáte velký tank, je vše docela snadné.
fantastická hra
👌👌👌
naučit se počítat
Hra se mi líbila!Doufat v další úrovně, upgrady, tanky atd. Zajímavé... proč to jde ze světa 5 do 7? Co se stalo 6?
Zdarma g8
Block Tank Wars 2 Premium Arcade vfk
některé z nejhorších ovládacích prvků vůbec. v podstatě nemožné zamířit (obecně) nebo střílet nalevo od obrazovky.
chtělo by to víc levelů OP upgrade je ten poslední tank a upgrade na minigunu
Problém s telefonem je nový nepomohl. Nechávám 5 hvězdiček, protože mě tato hra opravdu baví. Ale musel jsem požádat o vrácení peněz
Pěkná hra
Skvělý zabiják času
Moc se mi líbí tato hra.. hra je opravdu zajímavá...bude se vám líbit..
Jsem nadržená. 😁
Opravdu zábavná hra. Bylo by to mnohem lepší s vylepšeným ovládáním. Podpora pera S pro Note 10 by byla taky fajn. Doporučeno!
Zábavné a jednoduché
Někdy hra na mém xiaomi redmi note 3 qc zaostává
Kontroly na odpadky
hra je skvělá, ale mnohem lepší by bylo, kdyby existoval režim pro více hráčů/verzus pro LAN nebo bluetooth. v případě implementace by dal 5 hvězdiček.
Tahle hra je v pořádku, ale někdy se dočkáte
Celkově dobrá hra, ale mám pocit, že u mobilní hry je více zaměřená na grafiku než na skutečnou hratelnost. Je to stále velmi zábavná hra a opravdu oceňuji možnost ovládat všechny zvukové a grafické funkce, ale přál bych si, aby bylo více upgradů a nějaké úrovně šéfů, aby to bylo náročnější.
Game Cocktail Cassino fww
Doufám, že se opravdu vyplatí koupit..
Taková ubohá hra! Je nemožné porazit! Jsem na světě 5 a pokaždé, když začnu, zemřu! Tuto hru je třeba opravit a umožnit ji porazit!
Udělali jste 108 úrovní. Neexistuje žádná kapitola 6. Objevuje se pouze 123457. Hra je laggy. Snadné vydělávání coinů za nové tanky. Myslím, že to není Pro, to je klasika.
Block Tank Wars 2 Premium Árkádjátékok fms
Je to slušná tanková hra.
Tato hra je v podstatě nejlepší tankovou válečnou hrou, kterou kdekoli najdete. Tank je dobrý a úrovně jsou náročné, ale nepřiměje vás k vzteku skončit.
Ovládání je prostě špatné. 2 Joystick stále potřebuje ke spuštění klepnutí? jaký to má smysl mít 2 joysticky?
Dobrý
Poslední tank působí trochu přehnaně
zábava, koupil každý tank a každý vyšší stupeň a porazil každou úroveň. dík!
zakoupeno pro Shield, nekompatibilní, vyzkouší Remix Mini
Hrál jsem mnoho her Tank, ale je to jedna z nejlepších her, jaké jsem kdy našel. díky za tak úžasný zážitek
Pěkná hra příjemná
Zábavné, ale trochu drsné. Kéž by tam bylo více dovedností, abych mohl využít více svých dovednostních bodů.
Block Tank Wars 2 Arcade ijx
Block Tank Wars 2 Премиум Аркады phj
ovládání je špatné, nemohl jsem se do něj kvůli tomu dostat.
Zábavná a náročná a plynulá hra
hrát s posledními 3 tanky, telefon se pověsil
Hrajeme dokonce i herní roboty opravdu Stàaaaaaàaaáp